Proud to have been ranked Top 5 employer in The Netherlands by Glassdoor! Check out the reviews here

Intern Country Marketing NL (Dutch Speaking)

Stages/Internships|Amsterdam|Internship

APPLY

Job Description

Inloggen

Introductie

Wil jij tijdens je studie werkervaring opdoen in een van de snelst groeiende bedrijven van Europa? Dan is dit jouw kans! De Marketing & Sales afdeling is op zoek naar een stagiair(e) vanaf 1 september 2018.

Het albelli Marketingteam bestaat uit 8 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle marketing en sales activiteiten in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Groot-Britannie. Als onderdeel van het landenteam werk je samen met specialistische teams op het gebied van online marketing, CRM, content marketing en productmarketing. Hierdoor is de functie zeer divers. Je collega’s zijn hoogopgeleide mensen en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Het betreft een meewerkstage, op het gebied van communicatie, partnerships, marketing en salespromotion richting de Nederlandse consumentenmarkt. Je ondersteunt verschillende marketingcampagnes en mag hier ook analyses voor uitvoeren. Voor deze werkzaamheden heb je regelmatig contact met diverse partijen en fungeer je als spin in het web. Doordat er maar liefst 31 verschillende nationaliteiten werken bij albelli is het een energieke werkomgeving. Door de vele verschillende nationaliteiten is Engels de voertaal. Je kunt hier dus gemakkelijk jouw Engelse skills verder ontwikkelen! De stage biedt ruimte voor een onderzoek.

Organisatie

Kom werken bij een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland in een internationaal team. Wij inspireren mensen om hun momenten opnieuw te beleven door middel van gepersonaliseerde fotoproducten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hebben we een kantoor in Bergen (Noorwegen), een ReSnap kantoor in Nijmegen en een productiefaciliteit in Den Haag waar we de fotoproducten voor al onze markten produceren: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Australië.

Onze collega’s komen uit alle hoeken van de wereld, maar er zijn zeker een aantal dingen die ons kenmerken. We zijn gedreven, overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten en we zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Veranderingen gaan we niet uit de weg en wij proberen altijd een stap voor de steeds veranderende markt te blijven.

Functie

Functie eisen

Aanbod

Je gaat actief onderdeel zijn van ons team en krijgt door de afwisselende werkzaamheden alle kans om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is er een informele werksfeer met gezellige lunchmomenten en vrijdagmiddag borrels. Durf jij de uitdaging aan?

Sollicitatie

Is dit jouw droomstage? Dan horen we heel graag van je!

Solliciteer via onderstaande knop. Graag ontvangen wij jouw CV en een motivatiebrief.

Duur: minimum 6 maanden

Start: Juni – September 2018

Solliciteren

Ting Ting

Online marketer

After completing an internship with the Swedish team in 2016 (she’s originally from the Nordic country), Ting quickly climbed her way up to the online marketing team to work in paid search, which involves a lot of gathering data and even more action. It’s no surprise then that Ting’s favourite thing about albelli is the opportunity for growth. She loves the freedom and responsibility that she’s afforded here and the speed at which she was able to develop her career. An adventurer at heart, she loves to travel and before moving to the Netherlands Ting also spent time in the UK and South Korea.

Meet the team